Sigtet for besiddelse af narkotika?

Det kan være meget overvældende at blive anklaget for besiddelse af euforiserende stoffer. Og uden den rette forsvarsstrategi kan det blive unødigt dyrt - enten i form at alt for store bøder, eller i form af en alt for lang fængselsstraf.

Forsvarsadvokat ved anklager for narkobesiddelse

Er du anholdt eller sigtet for besiddelse af narkotika, er der god sandsynlighed for, at du er uskyldig, eller at du blot har begået en ærlig fejltagelse. Uanset hvad omstændighederne måtte være, er en fængselsdom aldrig det rette svar for folk med en stærk afhængighed. Det er derfor ofte muligt at overtale retten og politiet til at indgå en aftale om behandling, hvis man har de rette argumenter.

Videresalg eller eget forbrug

Det har enorm betydning for sagen, om man sigtes for besiddelse til eget forbrug, eller om man sigtes for besiddelse med henblik på videresalg. Besiddelse med henblik på videresalg straffes væsentligt hårdere - oftest med lange fængselsstraffe. Hvis du, eller en du kender, er blevet anholdt for besiddelse af narkotika, er det derfor vigtigt, at du hurtigst muligt søger hjælp fra en erfaren forsvarsadvokat.

Kontakt mig på 40 82 92 90 hurtigst muligt.